GSM prepaid

Prepaid bellen

Prepaid bellen is handig voor mensen die niet houden van een torenhoge rekening achteraf en voor mensen die vooral bereikbaar willen zijn en zelf niet veel bellen. Het is vooral aanbevolen voor mensen die minder dan €10 euro per maand bellen. Als u meer dan €10 euro belt, is het verstandiger om een voor u geschikte GSM Abonnement te kiezen. Als u prepaid belt, betaalt u letterlijk vooraf. U koopt vooraf uw beltegoed en dat tegoed gaat u gebruiken. Is uw beltegoed op dan kunt u niet meer bellen of berichten verzenden.

Zo voorkomt u een torenhoge rekening achteraf. Als uw beltegoed op is, dient u deze weer op te waarderen. De meest gebruikelijke manier om op te waarderen is met een zogenaamde opwaardeerkaart. Een opwaardeerkaart is een plastic kaart die in een winkel te verkrijgen is met daarop een opwaardeercode. Wanneer uw beltegoed op is kunt u bellen naar uw provider (dit is gratis) en de code van de opwaardeerkaart intoetsen. Op die manier stort u weer geld op uw kaart en kunt u weer bellen en berichten verzenden.

Prepaid bellers moeten ervoor zorgen dat zij hun nummer kunnen behouden. Wanneer uw beltegoed namelijk enige tijd € 0 is vervalt uw nummer en is het ook niet meer mogelijk om nog op te waarderen. Uw beltegoed wordt niet alleen € 0 door het verbruiken van het beltegoed zoals door te bellen of berichten te verzenden.

Er is ook een zogenaamde houdbaarheidsdatum na het opwaarderen. Dit is bij elke provider verschillend. Vooral wanneer u weinig belt moet u daar extra rekening mee houden.

In de winkel hebben wij een ruime keuze in de beste, mooiste en gebruiksvriendelijke prepaid toestellen van dit moment. Goedkoop en toch met voldoende functies en eigenschappen waar u veel en lang plezier aan zult beleven.

NIEUW in ons assortiment!

Diverse pop sockets

€9,95

Professionele systemen

Jarenlang ervaring, persoonlijk advies, wij denken graag met u mee