GSM Abonnement

Abonnementen

Als partner van KPN mobiel, Telfort, en Vodafone is Berg Electronics in staat om u op een juiste en onafhankelijke wijze te adviseren over mobiele abonnementsvormen, verlengingen, nummer portering, data oplossingen maar ook alle vraagstukken over blokkeringen, internationale inbelnummers, voordeelnetwerken, gprs instellingen, etc.

Naast individuele abonnementen heeft elke aanbieder ook groepsabonnementen. Groepsabonnementen zijn al mogelijk vanaf 2 aansluitingen. Zo heeft u voor uw hele bedrijf één abonnement. Naast administratieve voordelen kunnen collega's onderling voordeliger met elkaar bellen. Het is zelfs mogelijk om ook voordelig te bellen vanaf u isdn telefooncentrale op kantoor naar de mobiele telefoon van uw medewerkers onderweg. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u dus adviseren door een van onze verkopers over de mogelijke besparingen, verlengingen en andere diensten.

Ga naar onderstaande site voor tarieven van abonnementen:

http://www.telecombinatie.nl/mobiele-telefonie/abonnementen.html

Bel voor een vrijblijvende adviesafspraak 0570-524 524 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUW in ons assortiment!

Diverse pop sockets

€9,95

Professionele systemen

Jarenlang ervaring, persoonlijk advies, wij denken graag met u mee